شیربرنج انبه، خوراکی مقوی برای سفره افطار ماه رمضان

برای سفره افطار ماه رمضان تان شیربرنج انبه درست کنید



یکی از بهترین خوراکی ها برای وعده افطار، خوراکی های مقوی و نیروزاست . یکی از این خوراکی ها شیربرنج انبه است. در این مقاله دستور تهیه شیربرنج انبه را آموزش می دهیم.


مواد لازم برای تهیه شیربرنج انبه :

کره دو و نیم قاشق غذاخوری

 چوب دارچین یک تکه

 شکر 3 قاشق غذاخوری

 انبه پوست شده و خرد شده یک عدد رسیده

روغن مایع یک قاشق غذاخوری

برنج یک پیمانه

شیر یک پیمانه

شیرعسل یک و نیم پیمانه

پوست لیمو یک عدد

پودر جوزهندی کمی


طرز تهیه شیر برنج انبه :


کره را در قابلمه ای ذوب کنید.

چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید.

انبه تکه شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاراملی شود. سپس تکه های انبه را در بیاورید اما چوب دارچین را در نیاورید.


در همان قابلمه روغن را اضافه کنید و برنج را در آن تفت دهید.

شیر، شیر عسل، پوست لیمو و بقیه شکر را به آن اضافه کنید و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی حرارت بپزد. پس از پخت، پودر جوزهندی را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

نصف انبه را به قابلمه اضافه و با هم مخلوط کنید.

بگذارید شیربرنج در یخچال سرد شود. قبل از سرو با بقیه تکه های انبه تزیین کنید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.